Which collateral's most valuable in a auto credit operation? - reservation of ownership - personal guarantor - Finance about 80% of market value

تم إضافة السؤال من قبل Pedro Vitor , Credit Analysis Coordinator , Banco Credibom SA
تاريخ النشر: 2014/09/28
Prabhudas Ramamoorthy
من قبل Prabhudas Ramamoorthy , Manager-Treasury and Finance , Prince Gold And Diamonds India Private Limited

Finance about-% of market value