According to the Accrual basis, when are the Revenues & Expense recognized?

تم إضافة السؤال من قبل MOHAMED SHAABAN MOHAMED HUSSEIN , Foreign Currency Teller , ALANSARI EXCHANGE
تاريخ النشر: 2014/09/29
saraswathy chandrasekar
من قبل saraswathy chandrasekar , ACCOUNTS EXECUTIVE , PEGASUS TRAVELS & TOURS P.LTD

In accural basis revenue recognised when cash is recd or cash will be recd in future. ( i.e  revenue is earnd  when deliver the product or provide any services).

Expenses is recognised during the period which is related to revenue recognized.