What is the most type of procurement contract useful in Saudi Arabia FP,CR,T&M

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/09/29
hossam azzam
من قبل hossam azzam , Fast food restaurant,s manager. , alexandria-egypt

Sorry

i have no ideas about contracts in KSA

Raafat Sallam
من قبل Raafat Sallam , Organizational Development and Training Consultant , Training Centers, Marketing Organizations.

I do not know becaue I am not familiar with the Saudi environment.

Saad Alosaimi
من قبل Saad Alosaimi , Information Security GRC Senior Specialist , Alrajhi Bank

T&M