How many voiceless plosive sounds are in English? Give some examples of each sound.

تم إضافة السؤال من قبل Muhammod Sakar Mahmod Mollah , Associate Professor , International University of Business Agriculture and Technology
تاريخ النشر: 2014/09/30
Professor Mohammed Salem Saleh Rakas
من قبل Professor Mohammed Salem Saleh Rakas , ESP tutor & Inspector , Ministry of Education

plosives, bilabial /p/, alveolar /t/, velar /k/

fricatives dental /o/ alveolar /s/ palato-alveolar (postalveolar) /j/

affricate palato-alveolar /tj/  7 voiceless consonants