Does Six Sigma plays vital role in personal development?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Usman Tariq , Visiting Faculty , National University of Science and Technology
تاريخ النشر: 2014/09/30
ramkumar baram
من قبل ramkumar baram , receptionist , thamel white lotus guest house

Off course there always small thing can grow and help for this

Muhammad Usman Tariq
من قبل Muhammad Usman Tariq , Visiting Faculty , National University of Science and Technology

Thanks for answering. I think so, it is a ways of spending life. what you think?

Cristian Stefan
من قبل Cristian Stefan , Operations Director , BBraun Avitum

Yes. It is a "way of thinking"