Is the Statistical Analysis job exists in Middle east?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Qamar Shafiq , Front End Developer , Bigtech Ideas
تاريخ النشر: 2014/09/30
sagar uparkar
من قبل sagar uparkar , Manager , Icici Bank

Hi Muhammad,

Good evening. In my opinion, yes, it do but you require lot of experience and knowledge about the software skill. Majorly, in middle east they don't name statistician except for teaching profession. You will get similar kind of role in business analyst, SAS modular etc.