As there is no much accidents in shipments, is it really important to insure the consignment in International transaction?

تم إضافة السؤال من قبل padmakumar pathiyil , Marketing Consultant , Management Consultancy
تاريخ النشر: 2014/09/30
VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Insurance protects from all possible risks and it is a must and a good international trade practice