What is a better approach?? a good team or a good plan??

تم إضافة السؤال من قبل Abdolnabi Macaber , Project Manager, Senior , Sisakht consulting Eng, co.
تاريخ النشر: 2014/09/30
Muhammad  Sultan
من قبل Muhammad Sultan , Police Officer , Punjab Police (Dolphin Squad Lahore)

A good team is a better approach than better plan because a good team can create better and better plan can working on it and just a good plan is nothing without good team,