Java programs are compiled into byte-code? A. True B. False

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Ilyas Zewar , M&E Specialist (Extender) , UNICEF Afghanistan
تاريخ النشر: 2014/09/30
Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

TRUE

 Java source code must be compiled into byte-code using the javac compiler.

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

True, and because of that programs written in java are platform independent.