If two programme open at the same time what is the key to transfer from 1 to 2 without using mouse?

تم إضافة السؤال من قبل AFZAN WASIM , STORE EXECUTIVE , AL ROSTAMANI TRADING COMPANY
تاريخ النشر: 2014/10/03
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

To shift between two programs we use Ctrl + Alt + Tab.

Muhammad Jahanzaib Khan
من قبل Muhammad Jahanzaib Khan , Accountant , Mairaj Uddin Traders

use Alt+Tab or Windows+Tab

MASOOQUE ALI
من قبل MASOOQUE ALI , PAYROLL OFFICER , Arabian Bemco Contracting Co. Ltd

press ALT+TAB