DO YOU HAVE LINE OPERATORS?BECAUSE IN KENYA THEY ACTS AS SUPERVISORS IN THE ABSENCES OF A SUPERVISOR?

تم إضافة السؤال من قبل HERON MWEMBA , LINE OPERATOR/MACHINE OPERATOR , EVEREADY EAST AFRICA LIMITED
تاريخ النشر: 2014/10/07
Elwathig Mohamed Suliman
من قبل Elwathig Mohamed Suliman , Plant Manager , Al Majed for Oud

Yes we do, and they are responsible for product quality and machine operating in absence of a supervisor.

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Yes we do, and they are responsible for product quality in absence of a supervisor.

But supervisor has to check them at least once an hour.