To be a CEO of a firm: 1. You need to be educated, PhD? 2. You need to have 20 years exp? 3. You need just to be talented and skillful?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Usman Tariq , Visiting Faculty , National University of Science and Technology
تاريخ النشر: 2014/10/09
Susmita Bhusal
من قبل Susmita Bhusal , Grade1 teacher , Kathmandu university high school

we need to be educated moreover we need to be talented and skillful