A bsnss has the following items in it: - Land $1,500,00 - Machinery $80,00 - Cash $20,00 - Owners equity $900,00 - Loan $500,00 - Creditors ?

تم إضافة السؤال من قبل Asim Gulzar , Assistant Accountant , M/s Jeea Textiles Pvt.Ltd
تاريخ النشر: 2014/10/09
Muhammad Hassaun
من قبل Muhammad Hassaun , Shared Services Lead , M&P Express Logistics (Pvt.) Ltd.

Creditor:    $200,00

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Two hundred thousand dollar

Naveed Akber
من قبل Naveed Akber , Accounts Executive , Advanced Research Projects & Technologhies (Pvt) Limited

Twenty Thousand Dollar

CMA Synul Abid Kuttippurath Valappil
من قبل CMA Synul Abid Kuttippurath Valappil , SENIOR FINANCIAL SPECIALIST , OLAM INFORMATION SERVICES LTD / OLAM COCOA PTE LTD

The Difference between Credit Side and Debit Side would be Twenty Thousand, So we can assume Creditors would be that Twenty Thousand

Asim Gulzar
من قبل Asim Gulzar , Assistant Accountant , M/s Jeea Textiles Pvt.Ltd

Its Twenty thousand dollars...