What's the different between calculate volume with average area and Prismoidal method? which one are more accurate?

تم إضافة السؤال من قبل Omair Abduljaleel Ali Al-Quliey , Design Engineer , Quliey Office for constructions
تاريخ النشر: 2014/10/10
Omair Abduljaleel Ali Al-Quliey
من قبل Omair Abduljaleel Ali Al-Quliey , Design Engineer , Quliey Office for constructions

The  Prismoidal method is more accurate but the public using in most companies which using average area method.