In the Divisional Structure, what is the number of Division Heads to be maintained to have an effective management?

تم إضافة السؤال من قبل Federico Lagazo , Administrative Manager , NICUA Corporation
تاريخ النشر: 2014/10/13
Anilkumar Jani
من قبل Anilkumar Jani , Quality Inspector , Dragados-Canada Inc

In Division structure  organization is organized into various divisions based on basically three criteria.