لماذا الشريكات المصرية تطلب ايجاد اللغة الاجنبية وتكون شرط اساسى مع اننا نعمل جميعا فى حقل واحد بالغة واحدةاسمها العربية ؟

تم إضافة السؤال من قبل ايهاب محمد عبد الوهاب الفزارى , sales Engineer , American furniture
تاريخ النشر: 2014/10/13
Ashraf Mohamed Elsayd Edris Edris
من قبل Ashraf Mohamed Elsayd Edris Edris , مدير مخازن , الروضه الدوليه للتوريدات الغذائيه

لأنة هناك شباب كثيرون عندهم اجادة اللغة ومؤهلات عليا مش ممكن الشركات هتسيب واحد معاة لغة ومؤهل عالى وهتاخد واحد مؤهل متوسط ولا يجيد اللغة