Bad boss always blames to subordinate. TRUE or FALSE?

تم إضافة السؤال من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International
تاريخ النشر: 2014/10/14
Rahmat Ullah Khan
من قبل Rahmat Ullah Khan , Administrative Asst , Trojan Holding

Off Course..........TRUE

As Saleh
من قبل As Saleh , Recruitment Manager , Saudi House Recruitment

true

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

True...he /she will make sure that mistake is done by us

waddah sholan AL-KABAB
من قبل waddah sholan AL-KABAB , خبير التخطيط والمتابعة , المنظمة العربية للهلال الأحمر والصليب الأحمر (ARCO)

>>true

Amir Ageeb
من قبل Amir Ageeb , Content Senior Specialist , Elm Company

To some extend...

Muhammad Najam Janjua
من قبل Muhammad Najam Janjua , Human Resource Consultant , Various Group of Companies

Yes...Like a bad workman always quarrel with his tools.

Suhail Azeez
من قبل Suhail Azeez , HR Business Partner , Emirates Flight Catering

Yes this is right to some extend but need not be correct in all situations.

Difference between a boss and a leader is that, leader believes he is the main player in the team and he accepts the failures and take the responsibilities.

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Yes, but sometimes it might be fair.

Md Hasanuzzaman
من قبل Md Hasanuzzaman , Administrative Officer in Stamford University, Lecturer in Akij Collegiate School , Stamford university, Akij Collegiate School

True