How can you conduct a physical inventory count?

تم إضافة السؤال من قبل Derwin Clint Salise , Inventory Analyst / SAP-MM/WM Super User , Del Monte Philippines Incorporation
تاريخ النشر: 2014/10/16
Raymond Kim Acero
من قبل Raymond Kim Acero , WAREHOUSE RECEIVING OPERATOR , RIYADH PHARMA (Medical & Cosmetic Company)

TO CHECK PHYSICAL INVENTORY IS TO CHECK IT ONE BY ONE BASE ON CHECKLIST, INVENTORY LIST, PICKING LIST AND TALLY  ON THE ACTUAL GOODS ON THE WAREHOUSING, FROM THERE YOU'LL BE ABLE TO CHECK IT PROPERLY