Scalar aggregate are multiple values returned from an SQL query that includes an aggregate function. A. True B. False

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Ilyas Zewar , M&E Specialist (Extender) , UNICEF Afghanistan
تاريخ النشر: 2014/10/16
shehzad shehzad
من قبل shehzad shehzad , Senior Software Engineer (Microsoft C# develoer / CRM Developer / Salesforce Developer) , OPENLANE CANADA INC. www.openlane.com

A