Dear,s please tell me In FTTH (GPON)Which equipment any many more Things Used for Survey of FDH for Example 1000 FDH we installed in city How to Mayer?

تم إضافة السؤال من قبل Abdur Rehman Chughtai , Implementation Manager Fixed Network , Al Aseel Netkom Technology L.L.C Muscat Oman
تاريخ النشر: 2014/10/16
lotfi ghodhbane
من قبل lotfi ghodhbane

The FDH can be used for outdoor and indoor applications to house passive optical splitters in a variety of sizes with output fibre capacities up to fibres.