When a member of your team can be coordinated with other members of the proposed solution you? What is the fastest way?

تم إضافة السؤال من قبل mohammad reza heidari kaydan , Contracts Manager , Sazeh Peyriz Engineering & Construction
تاريخ النشر: 2014/10/17
IRPHAN GHANI
من قبل IRPHAN GHANI , Senior Management , A

Regret for not having understood your valuable question. Request you to rephrase it.