Which side is used for "Cash Sales" in Receivable ledger ? A - Debit Side B - Credit Side C - Contra D - None

تم إضافة السؤال من قبل Zeeshan Ahmad , Accountant , Tech Petroleum LLC
تاريخ النشر: 2014/10/19
Ihab Merhi
من قبل Ihab Merhi , Director of Finance and Administration , IBH Levant and Africa SAL

None.

It's a cash sales transaction, you debit the cash/bank account and credit the sales account.

Amro Albadwi
من قبل Amro Albadwi , Senior Accountant , Jeraisy Computer & Communication Services . Jaddah

none

zafar abbas minhas
من قبل zafar abbas minhas , Freelance Writer , DAILY MASHRAQ

may be on debit side.......... not good in money matters..........