In retail market and companies, Which one is more important ? Receiving new containers or preparing and delivering the orders for stores?

تم إضافة السؤال من قبل Hany Afify , Tennis Refree , Kuwait Tennis Fedration
تاريخ النشر: 2014/10/24
Mohammed Al-Derbashi
من قبل Mohammed Al-Derbashi , Supply Chain Supervisor , ZAIN SA

if you haven't separate team to do all operations at the same time. so, you need to put the prioritize.