What factors should be considerable for in come measurements analysis?

تم إضافة السؤال من قبل Abed Othman , Financial Administrative Assistant , United Nations International for immigration
تاريخ النشر: 2014/10/25
Abed  Othman
من قبل Abed Othman , Financial Administrative Assistant , United Nations International for immigration

there are four  factors1-estimate2-accounting  methods3-disclosure incentives4-different    needs of users

Khaled Mohee Eldeen Abbas Mahmoud
من قبل Khaled Mohee Eldeen Abbas Mahmoud , Chartered Accountant # 10465 , Self-employed

I agree with answers provided

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

1. Conventional methods.

2.Approximations

3.Accounting tools and professional accounting.

4.Estimations

5.% of profit less expenses

6.income/profit received less expenses.

7.Using proportions and ratios based on past experiences and/ or on the basis of agreements.

8.Guess work

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

AGREE WITH YOUR ANSWER

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

Agreed with colleagues answers