Cash paid to creditors + closing creditors – opening creditors =   a) total purchase b) cash purchase c) credit purchases d) total debtors

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
تاريخ النشر: 2014/10/27
FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

c) credit purchases

mohamed tantawy
من قبل mohamed tantawy , Section Head , Ajlan & Bros for Development

C - is the answer

Khaled Abdelrehim ACCA DipIFR CMA
من قبل Khaled Abdelrehim ACCA DipIFR CMA , Financial Analysis Assistant General Manager , Khalda Petroleum Company

Answer C - Credit purchases

jawaid iqbal
من قبل jawaid iqbal , Accounts Executive , Limton watch company pvt ltd

c