What are the best practices to optimise first page bid keywords in Google Adwords?

تم إضافة السؤال من قبل fahim Mohammed , Senior marketing Analyst , Net elixer
تاريخ النشر: 2014/10/27
Wasim Akram Mohammed
من قبل Wasim Akram Mohammed , Digital Marketing Executive , Netelixir

Below are the steps by which we can optimize First Page Bid keywords in Google Adwords.

Bid management

Writing compelling Ad copies

Optimizing landing page

optimizing landing page content