What does the term WIRE stand for as for as money transfer is concerned?

تم إضافة السؤال من قبل ALICE KANYI , PAYROLL ACCOUNTANT , AGA KHAN UNIVERSITY HOSPITAL NAIROBI
تاريخ النشر: 2014/10/27
MOHD ARIF KHAN
من قبل MOHD ARIF KHAN , Accountant , Mansour O Gaboul Cont Est

based on their time card/time sheet data, which include the number of hours worked each month