What makes a Organization great?

تم إضافة السؤال من قبل Allan Hanreck , Senior Lecturer/Consultant , Globe Management Training Company
تاريخ النشر: 2014/10/27
FURQAN ZUBERI
من قبل FURQAN ZUBERI , Assistant Manager Band II Customer Services , Habib Bank Ltd

Basically Organization describe itself that Its a combination and arrangement of people, so according to me Organization's internal work environment including all members make it great. All things like Training, counselling, feedback, perks, work pressure and rewarding system plays a vital role in the success of any company.

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Simply, its infrastructure and hierarchy.