IF WE CALL A PARTICULAR NUMBER THEN IN CASE OF JUMP ON ANOTHER UNKNOWN NUMBER THEN THIS TYPE OF CONVERSATION IS STORED IN HLR OR VLR. YES OR NO?

تم إضافة السؤال من قبل Nikhil kumar , Trainee , bsnl
تاريخ النشر: 2014/10/28
د Waleed
من قبل د Waleed , Management - Leadership-Business Administration-HR&Training-Customer Service/Retention -Call Center , Multi Companies Categories: Auditing -Trade -Customer service -HR-IT&Internet -Training&Consultation

Thanks Mr Nikhil for the invite, but sorry I didn't get your question !

Some clarification Plz?