You want to specify the presets to export from Photoshop CS6. What should you do?

<p>A. Choose Edit &gt; Presets &gt; Migrate PresetsB. Choose Edit &gt; Presets &gt; Export/Import PresetsC. Choose Edit &gt; Presets &gt; Preset ManagerD. Choose Photoshop (Mac OS) / Edit (Windows) &gt; Preferences &gt; General</p>

تم إضافة السؤال من قبل Sham Shihabudeen , Digital Marketing Specialist , GULF CENTER COSMETICS MANUFACTURING
تاريخ النشر: 2014/10/28
Yasser Hamrouni
من قبل Yasser Hamrouni , téléphones fournisseur , Orange TN

 no i don't want to specify the presets to export from Photoshop CS6