You want to ensure that your Adjustment Brush is loaded with pre-determined amount of exposure in photoshop Camera Raw. What should you do?

<p>A. Alt click on the imageB. Click on the Add buttonC. Adjust the exposure firstD. Create a new Local Correction Setting</p>

تم إضافة السؤال من قبل Sham Shihabudeen , Digital Marketing Specialist , GULF CENTER COSMETICS MANUFACTURING
تاريخ النشر: 2014/10/28
yusuf alhamri
من قبل yusuf alhamri , جندي , القوات المسلحة الملكية المغربية

You must unload the program off