What is the best way to get job in a Gulf Countries ? is it application from Internet ; make social relationship or visiting these countries ?

تم إضافة السؤال من قبل Bekhouche Liamine , Assistant Director of IT Departement , Algeria Post
تاريخ النشر: 2014/10/28
AHMED YOUSSIF
من قبل AHMED YOUSSIF , Director of Procurement Operations and Supply Chain , CODE3, INC Headquarter Marketing and Industry General Supplies Co,. LTD

Visiting these countries will accelerate the job.