What do you mean by flow control?

تم إضافة السؤال من قبل Toby Charles , Production Engineer Mechanical Engineer , Att group
تاريخ النشر: 2014/10/28
OLUWOLE BOWOTO
من قبل OLUWOLE BOWOTO , Operations Assistant , EWOMAKARRO OIL AND GAS SERVICING COMPANY, NIGERIA LIMITED

Flow control is the process of managing the rate of fluid transmission between two points to achieve a desired operation.