Does work experience (IT/Electrical/Telecom Engineer) from USA will help in finding better jobs in Gulf countries?

<p>I have Masters in Electrical Engineering from USA and am working in Business Works and Messaging Services (Communication/IT) field in USA. Will my degree and experience will be any useful in finding good jobs in gulf countries?</p>

تم إضافة السؤال من قبل Tauseef Mohammed , Architect/Leader , US Bank National
تاريخ النشر: 2014/10/28
Ali Waqas Bhatti
من قبل Ali Waqas Bhatti , Electrical Engineer , Lakson Group of Companies

yeah !! definitely ..100 %

habib fathalli
من قبل habib fathalli , operation engineer , saudi electric

If you think to get a fulltime job, it is very easy for you , but I think if you will do a business it is. Mos t better.

abd e lmounaim souktane
من قبل abd e lmounaim souktane , تقني , bureau d’architecture

Yess,Because experience comes through working. ‎

علي ناجي محمد الجبلي
من قبل علي ناجي محمد الجبلي , مهندس مقيم - مدير مشروع , مهندس مقيم على تقاطعات طريق الملك فهد - شركة دار الخليج للهندسه

no I have experience in bridges design and constructions

Waleed Mohammed Fekry
من قبل Waleed Mohammed Fekry , Lead MEP Engineer , Andalusia Medical Group

yes  absolutely  sure  100%