Why top management is not dedicated to improve employee relations ?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Usman Tariq , Visiting Faculty , National University of Science and Technology
تاريخ النشر: 2014/10/29
jonathan chiome
من قبل jonathan chiome , Assistant Finance and Administration Officer , Heifer International Zimbabwe

It is because top management do not deal with employees directly,Public Relations Officer deals with people