Which is in not related to concepts of project quality management? A) Kaizen, B) Continous Improvement ,C) Value Engineering, D) Sampling

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Usman Tariq , Visiting Faculty , National University of Science and Technology
تاريخ النشر: 2014/11/01
sajjad asif
من قبل sajjad asif , Information Management Supervisor , Affiliated Computer Services of India Ltd, Bangalore

Value engineering ...!