How do you resolve a technical problem easily?

تم إضافة السؤال من قبل Ariel Sharon Selda , Section Head, Information Technology , Rapu-Rapu Processing, Inc. / Rapu-Rapu Polymetallic Project
تاريخ النشر: 2014/11/02
Ian Edward Diokno
من قبل Ian Edward Diokno , Clerk/ Job Order , DepEd - Division of Oriental Mindoro

know the problem first..test all sockets to know what is the real problem to resolve.