What is the most advanced country in the Middle East for clinical researches?

تم إضافة السؤال من قبل dana tutunji , Architect , Helou Trading Co
تاريخ النشر: 2013/06/30
sameh Fayez Mohamed Fouad
من قبل sameh Fayez Mohamed Fouad , رئيس قسم معامل الجودة , الوطنية للدواجن

i heared about Al-Mansoura City in Egypt, they called it Cliffland of the Arabs, I think Egypt is advanced in medicine