What are the biggest challenges when developing multi channel campaigns?

تم إضافة السؤال من قبل Tawseef Naikoo , Marketing Executive , Solution Digitas
تاريخ النشر: 2014/11/03
Haseeb Khalid
من قبل Haseeb Khalid , Sales and Promotion Manager. , Medi Urge

one can be Conflict of approaching same customer through different channel and less focus on commitment to create content attractive and effective through multi channels.