What is Platform Assistant in a Bank ?

<p>السلام عليكم</p> <p> </p> <p>انا حابب اعرف ايش معنى وظيفه Platform Assistant ؟</p> <p> </p> <p>وعايز اعرف ايه هيه مهامها الوظيفيه والوصف الوظيفى ..</p> <p> </p> <p>وشكراا لكم</p> <p> </p> <p>Alsalam Alikom</p> <p> </p> <p>I want  to know what is the meaning for Platform Assistant job?</p> <p> </p> <p>and what is the function tasks for it and job description ..</p> <p> </p> <p>Thank you ..</p>

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed AlZeny , Trainee , HASOUB - Hardware Solutions Builders
تاريخ النشر: 2014/11/04
Mohammed Othman
من قبل Mohammed Othman , Retail Logistic Specialist , Saudi Airlines Catering

Assess and evaluate the Help desk support operations