What are the various methods of quality control, and best tool for control analysis?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Azhar , QA/QC INSPECTOR , GAMMA WELD INSPECTION SERVICE
تاريخ النشر: 2014/11/09
Jawad KHAN
من قبل Jawad KHAN , QA Manager , Tecnicas Reunidas

There are seven basic tolls for quality, i.e. flow charts, pareto chart, Control chart, Histogram, Cause n Effect Diagram, Scatter Diagram, Check sheet. As an option 'Control chart' is a good technique for control analysis.