Market where demand for goods is greater than supply. a) Buyers market b) Sellers market c) Retail market d) Wholesale market

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
تاريخ النشر: 2014/11/10
padmakumar pathiyil
من قبل padmakumar pathiyil , Marketing Consultant , Management Consultancy

It is the Seller's Market.

Mohammed Salim Allana
من قبل Mohammed Salim Allana , Compliance and Assurance Manager , United Arab Bank

b. Sellers market due to short supply than the customers demand.

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Answer is: Option b) Sellers market