What is the best way to manage Active Directory?

تم إضافة السؤال من قبل Jimmy Adeyemi-Offor , IT Training Manager , University of Botswana
تاريخ النشر: 2014/11/10
Muhammad Kamrul Hasan Shuhel Shuhel
من قبل Muhammad Kamrul Hasan Shuhel Shuhel , Asst. System Administrator , Transcom Limited

I Think Managing Active Directory monitoring server health status, user & group status also maintain Additional Active Directory, perform automated AD backup, check FSMO roles in Active Directory.

Mostafa Mohamed Abdelrahman Mohamed
من قبل Mostafa Mohamed Abdelrahman Mohamed , Senior Virtualization and Application Management Executive , Qatar National Bank - ALAHLI

It is a general question please determine what do you want to do?