What are the important skills in order to develop effective business strategy?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Usman Tariq , Visiting Faculty , National University of Science and Technology
تاريخ النشر: 2014/11/11
Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

Communication, interpersonal, business analysis, quality management, quality services, resolving issues, enhance effectiveness and business development.