I`m a graduate from veterinary science. im from Bangladesh. What are the criteria hv to get a job in poultry or veterinary sector in middle east?

تم إضافة السؤال من قبل DR MOHAMMAD MASUDUL ISLAM , Senior Veterinarian , Nourish Poultry & Hatchery Ltd.
تاريخ النشر: 2014/11/15
Faizan Siddiqui
من قبل Faizan Siddiqui , Technical Director, Poultry , 8 Ltd ,Layer Poultry Farms.

Hello Dr. MOHAMMAD MASUDUL ISLAM

 Dr. MOHAMMAD MASUDUL ISLAM

Dr. MOHAMMAD MASUDUL ISLAM Customer Service Officer at Nourish Poultry & Hatchery Ltd.

Follow

did you worked in your country's poultry industry?