ماهو الاسلوب الصحيح للتعامل مع عميل ؟

تم إضافة السؤال من قبل احمد ابراهيم سيد ابراهيم ابراهيم
تاريخ النشر: 2014/11/20
Wafaa Abdo
من قبل Wafaa Abdo

احترام والعميل والليياقه واللباقه معاه

motieb balobaid
من قبل motieb balobaid , مسؤول الشؤون القانونيه والتحصيل بالمنطقه الغربيه , شركة دورما العربيه للأبواب الاوتوماتيكيه

خليك بشوش من اول لقاء للعميل وابتسم وقوله كيف حالك يعني عامله معاملة اخ لك ومن زمان ما شفته كانك تكلمه بشوق بس لاتزيد خلي كلامك مختصر معاه والختام اعطيه رقم جوالك وقوله لو حاب اخدمك في اي شي للعمل كلمني وانا تحت امرك وشرفتنا ونورتنا والكلام دا

اللباقه في التحدث ، احترام العميل والرد على تسألاته فورا ، ترك طابع جميل و سعيد عند انهاء العمل بابتسامه و اتاكد من رضاه