Can you sell all products in a little time ?

تم إضافة السؤال من قبل Radhouane El Aifa , Sales assistant / customer service , Desigual
تاريخ النشر: 2014/11/21
mohamed serag
من قبل mohamed serag , مندوب كبار عملاء بمحافظة الغربية هايبرات وسلاسل , الرشيدى الميزان

You must know the characteristics of producers and the advantage for the rest of the competing products, and more importantly not to be producers available in the market at a lower price