If we find depit side is less than credit side by only one dollar in plance sheet dose that has effection ?

تم إضافة السؤال من قبل Asim Azaldeen Abdalrahman Mhammed , Property Manager , TAAM PROPERTY
تاريخ النشر: 2014/11/21
Mudasiru Babatunde Badru
من قبل Mudasiru Babatunde Badru , Senior Executive Officer, Account , Kosofe Local Government, Lagos, Nigeria

Yes, the credit will be higher than the debit thereby increasing payments. The balance will be less by one dollar. Thank you sir.