Give a concept for owner , broker , real estate agency ?

تم إضافة السؤال من قبل Asim Azaldeen Abdalrahman Mhammed , Property Manager , TAAM PROPERTY
تاريخ النشر: 2014/11/21
Salah Othman Yousef Alshambaati
من قبل Salah Othman Yousef Alshambaati , مدير ادارة الحسابات , شركة انفال الجديدة للتجارة والمقاولات

I apologize for the answer where I did not understand the question

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

Please improved the quality of the questions, all of your questions are not professional level Please improved the quality of the questions