ISO14000 series is standard related to what?

تم إضافة السؤال من قبل Branko Kiric, Dr. , SEO & OWNER , Global Consulting
ABDUL SUBUHAN NADUMBAKALATHAR
من قبل ABDUL SUBUHAN NADUMBAKALATHAR , HUMAN RESOURCE EXECUTIVE , INDUSTRIAL SPARES MANUFACTURING AND TRADING COMPANY

HI, ISO14000 IS PURELY RELATED TO ENVIRONMENTAL STANDARDS (MANUAL). IT ONLY EXPLAINS WHAT ARE THE STANDARDS AVAILABLE. WHEREAS ISO14001 DESCRIBES WHO TO IMPLEMENT IT IN STAGE WISE.